Bel: +31 (0)40 245 45 65‎

Diensten van Artax Taxibedrijf Eindhoven

Luchthavenvervoer
In goede handen

Of u voor een zakenreis of vakantiereis vertrekt vanaf Eindhoven Airport, uw taxivervoer is bij Artax Eindhoven in goede handen.

Lees meer...
Artax Eindhoven Airport
VIP- en directievervoer
Alle denkbare comfort

Onze VIP/Directiechauffeurs zijn uiterst professioneel opgeleid en beschikken over een uitstekende, uitgebreide opleiding.

Lees meer...
Mercedes E250
Groepsvervoer
Concurrerende prijzen

Wilt u bijvoorbeeld met uw vrienden naar een concert, avondje stappen of toeristisch dagje Amsterdam? Wij vervoeren regelmatig groepen mensen.

Lees meer...
Contractvervoer
Tot volle tevredenheid

Een deel van het vervoer dat door Artax Eindhoven wordt verzorgd valt onder het zogenaamde contractvervoer. Dit is vervoer dat met bepaalde regelmaat, vaak wekelijks of dagelijks, terugkeert.

Lees meer...
Een deel van het vervoer
Koeriersdienst
In heel Nederland

Onze koeriersdiensten zijn 7 dagen in de week en 24 uur per dag beschikbaar en u kunt bij ons terecht voor het bezorgen van post en pakketjes in heel Nederland.

Lees meer...
artax-mercedes-benz-vito-blue
Touringcarvervoer
In heel Nederland

Naast het vervoer per taxi, kan Artax Eindhoven ook het vervoer voor groepen organiseren van 9 tot 90 personen. Ons partner touringcarbedrijf beschikt over een groot en gevarieerd wagenpark.

Lees meer...
touringbus

Artax Eindhoven taxibedrijf

There are no translations available.

Welkom op de website van Artax Eindhoven.

Artax Eindhoven is een taxibedrijf dat taxi vervoer regelt in Eindhoven en omstreken. Onze specialisatie bestaat onder andere uit het verrichten van taxi luchthavenvervoer. Artax Eindhoven staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid; dat geldt zowel voor bedrijven als particulieren. Wij kunnen u hierdoor optimale taxi service bieden ten aanzien van het personenvervoer.

Op deze website vindt u onder andere informatie over ons uitgebreide vervoersaanbod, onze aantrekkelijke prijzen en op welke manieren u contact met ons kunt opnemen. Wij hopen van harte u als klant te mogen begroeten in een van onze taxi's!

Met vriendelijke groet,

Medewerkers Artax Eindhoven

contactgegevens-artax-eindhoven
contactformulier-artax-eindhoven
taxi-reserveren-eindhoven

Bel mij terug

E-mail:
Tel:
Bericht: